فروشگاه اینترنتی برترین فایل|انجمن تخصصی فایل نایاب

برترین های اینترنت را از اینجا دانلود کنید.توجه:تمام فایل های سایت بازاریابی میباشد.باتشکر

فروشگاه اینترنتی برترین فایل|انجمن تخصصی فایل نایاب

برترین های اینترنت را از اینجا دانلود کنید.توجه:تمام فایل های سایت بازاریابی میباشد.باتشکر

تمام فایل های که در سایت قرار داده می شود به صورت بازاریابی می باشد و ما هیچ مسئولیتی نسبت به محتوای آن قبول نمی کنیم.
لطفا اگر فایلی بدون اجازه شما توسط افرادی منتشر شده اطلاع دهید تا بلافاصله فایل حذف شود.
شماره تلگرامی:09155632197
با تشکر
طبقه بندی موضوعی


دانلود پروژه مالی رشته حسابداری با موضوع انبارداری
فهرست

عنوان صفحه

مقدمه1

فصل اول- اصول انبارداری

کلیات 3

تعریف انبار و مخزن4

وظایف انباردار5

انواع موجودی های انبار 5

سازمان انبار 7

نقش انبار در اقتصاد کشور9

نقش انبار در تجارت9

نقش انبار در صنعت10

هدف از استقرار یک سیستم انبارداری10

سیستم انبارداری و مزایای آن13

خط مشی های انبارداری16

 

فصل دوم- مراحل اجرایی خرید

قسمت اول: خریدهای داخلی18

درخواست خرید18

سفارش خرید کالا به فروشنده21

دفتر راهنمایی سفارش ها22

قسمت دوم: خریدهای خارجی25

کلیات25

قیمت براساس سیف (CIF25

قیمت براساس (C8F26

قیمت براساس (F.O.B26

قیمت براساس (F.A.S26

 

فصل سوم – منابع ورود کالا به انبار

از طریق خیدهای داخلی27

از طریق خریدهای خارجی27

کالای انتقالی از سایر انبارها و اجناس برگشتی27

کالاها و لوازمی که در کارگاه های یک مؤسسه ساخته می شود28

ورود کالاهای خریداری شده به انبار30

تحویل کالا به انبار31

تحویل کالا به انبار به صورت تحویل دائم31

تحویل کالا به انبار به صورت تحویل موقت31

نحوه و موارد استفاده از فرم قبض انبار32

درخواست کالا و مواد از انبار32

تحویل و خروج کالا از انبار33

رسید انبار مستقیم 34

دریافت ابزارآلات از انبار35

 

فصل چهارم- کدگذاری کالا و لوازم

قسمت اول: کلیات کدگذاری37

کلیات کدگذاری37

روش الفبایی37

روش شماره گذاری ساده38

روش الفبا و شماره (حروف و عدد38

روش نیمونیک39

کدگذاری براساس طبقه بندی کالا39

طبقه بندی و کدگذاری استاندارد بین المللی41

روش طبقه بندی و کدگذاری اختصاصی43

روش شماره گذاری دسیمال یا دهدهی44

قسمت دوم: چیدن جنسی در انبار46

چیدن جنسی در انبار46

سیستم کاردکسی48

کارت روی قفسه (Bin Card51

گزارش موجودی انبار52

اصول ایمنی و حفاظت52

 

فصل پنجم- کنترل موجودی های انبار

قسمت اول: موجودی برداری «عینی» اجناس54

وظایف انبار در ارتباط با سفارش و موجودی ها57

نقطه سفارش57

روش حداکثر- حداقل57

میزان حداقل موجودی و ذخیره احتیاطی58

میزان حداکثر موجودی58

متوسط موجودی59

شرح مراحل انجام سفارش از طریق انبار59

تعیین بهای موجودی های انبار60

روش بهای تمام شده واقعی61

الف) روش میانگین متحرک قیمت ها61

ب) روش میانگین وزنی62

ج) روش اولین صادره از اولین وارده (FiFo). 63

د) روش اولین صادره از آخرین وارده (LiFo). 64

روش بهای تمام شده با قیمت بازار هر کدام که کمتر است65

روش بهای «معادل بازار» 65

روش قیمت فروش65

قسمت دوم:هزینه های انبارداری66

هزینه سفارش67

هزینه نگهداری کالا در انبار67

قسمت سوم: حسابداری انبار و تدارکات68

عملیات حسابداری خرید68

 

فصل ششم- قانون محاسبات عمومی

اموال دولتی70

منابع و مأخذ79

مقدمه:

در بررسی مؤسسات و سازمان های مختلف، خصوصاً تولیدی و صنعتی، ملاحظه می شود که اکثر سرمایه های آن ها را مواد لازم و کالاهای مصرفی تشکیل میدهد و قسمت عمده سرمایه آن ها مصرف تهیه اجناس و وسایل مذکور می گردد.

اگر موجودی های جنسی یک مؤسسه بیش تر از اندازه مورد احتیاج باشد. قسمتی از سرمایه آن مؤسسه به حال رکورد در می آید و اگر این موجودی کمتر از حد لزوم باشد در برنامه عملیاتی و خدماتی آنها وقفه حاصل می شود. در راستای جلوگیری از رکورد سرمایه و یا ایجاد وقفه در اجرای وظایف سازمان و یا مؤسسه لازم است روشی صحیح، اساسی و مقرون به صرفه در انجام خرید نگهداری و مصرف کالا به مورد اجرا گذارده شود. در سازمان های موفق و پیشرفته، وظایف مربوط به انبارداری و کنترل مواد در درجه اول اهمیت قرار دارد. با توجه به نکات مذکور تهیه تدارکات کالا و ارائه خدمات موردنیاز یا کیفیت مناسب و رعایت صرفه جویی و همچنین حفظ و حراست اموال و کالا و در دسترس قرار دادن سریع آن ها از وظایف عمده کارپردازی و انبار می باشد.

استفاده از برنامه های علمی و کاربرد آن در تهیه و تدارک کالا و مخصوصاً انبارداری نتایج زیر را در بر دارد:

- مواد و کالا با حداقل قیمت تهیه و تدارک می شود.

- از رکود سرمایه و کالا جلوگیری می شود.

- از توقف و کندی کار جلوگیری می شود.

- بررسی و کنترل موجودی ها، میزان مصرف، تعیین نقطه سفارش و همچنین میزان سفارش به سهولت امکان پذیر می باشد.

- عملیات حسابرسی و حسابداری به آسانی انجام می شود.

- میزان ضایعات انبار تقلیل می یابد.

- حفظ و حراست و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی امکان پذیر می باشد.

- اطلاعات و آمار لازم در اسرع وقت در اختیار مدیریت قرار داده می شود.

- با توجه به نکات مذکور، تهیه و تدارک کالا و ارائه خدمات موردنیاز با کیفیت مناسب و رعایت صرفه جویی و همچنین حفظ و حراست اموال و کالا در دسترس قرار دادن سریع آنها از وظایف عمده کارپردازی و انبار می باشد.

فصل اول :

اصول انبارداری :

کلیات

در امور تدارکات کارپردازی، سیستم انبارداری، دارای اهمیت خاصی است و همکاری این دو واحد خدماتی با یکدیگر اجتناب ناپذیر می باشد.

سیستم صحیح انبارداری متضمن مزایای زیر است:

- دریافت، حفاظت و در دسترس قرار دادن کالا، مواد و وسایل موردنظر به سهولت و سرعت انجام می شود.

- با اعمال کنترل دقیق از بالا رفتن خارج از حد موجود های که ممکن است بر اثر تغییر قیمت ها باعث زیان گردد، جلوگیری می شود.

- با استفاده صحیح از سیستم انبارداری، میزان موجودی کالا در انبار و میزان مصرف آن در هر واحد کالا که پایه و اساس حسابداری صنعتی می باشد. محاسبه می گردد.

- کنترل میزان موجود در انبار از نظر قیمت به سهولت صورت می گیرد.

- صدور قبض انبار (رسید جنس به انبار) موجبات تسهیل پرداخت مبلغ کالا به فروشنده و عملیات حسابداری می گردد.

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل

همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

 

مبلغ قابل پرداخت:2.000تومان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی